11. decembra 2007

5000-ta navsteva

Och drahi kolegovia, tolke lubileum sa patri aj volako oslavit. Takze vyhlasujem nasledujuce 3 mesiace ako OBDOBIE RADOSTI A PROTIsekty. Dakovat nebudem, to zvladne kazdy sam a navyse aj tak kazdeho hreje tento obrovsky a najma necakany uspech. Duplom, ked tento zazrak nastal len 6 dni po druhych narodeninach tohto blogu. Mame co oslavovat cely dalsi rok...

Nech zije PROTIsekta!!!


0.

5 komentárov:

predseda povedal(a)...

Dobre vazeni,
priznam sa, ten 5000ci som bol ja.. Mozete s tym nesuhlasit, mozete proti tomu bojovat.. Buduci rok vyhlasujem za Rok Popadica. V cinskom kalendari je tusim rok Svine, vidite ako sa nam to krasne kryje...

P

predseda povedal(a)...

:)))
tomu hovorim "zivot je krasny!!!"

ja oslavujem uz od nedele..
vedela som, ze ten trojmesacno-rocny okamih nastane !
som vestica (pre tych z Vas, ktori o tom este nevedia:)

uz len 238 hodin a budeme spolu !
ach

e

Anonymný povedal(a)...

davam si na nas pohar zvetraleho vina..:)
uz sa tesim kedy si v krompashi dame do nosa. no a pri tejto peknej prilezitosti by ste mohli napisat kto kedy pridete domov nech sa mozme co najskor "zorganizovat" (hlavne ty, Svina ;), bo som ti dneska pisal, si neodpovedal a nic o tebe neznam)

holaryo
c

Anonymný povedal(a)...

Peppe, nabuduce urob print screen. Takze najblizsia sanca bude 10 000-ta navsteva a ked to bude niekto od nas, pochvali sa a vybavuje chatu :)

Anonymný povedal(a)...

pici........opat idem neskoro-som tu 5034-ty , ale shak co,aj to je pekne okruhle cislo. A hovorte si co chcete, zaroven aj dovod na oslavu ...a mozete byt pre mna za mna aj PROTI !

z letiska zdraviii Kamil Peteraj




b