11. januára 2007

Podpredseda

Zdravim vas kolegyne, kolegovia. Trosku som zauvazoval pri citani Protiustavy nad obsadenim postu podpredsedu. Dospel som k zaveru, ze obsadenie tejto funkcie je uz trosku za nami, neaktualne. Uvedomujem si, ze to bola aj (po)citova nominacia, preto ma neodsudzujte za tento navrh :-)
Adekvatnu nahradu nemam, no myslim, ze by sme vydrzali istu chvilu aj bez podpredsedu (ako Slovensko bez prezidenta).

0.



6 komentárov:

predseda povedal(a)...

mhmm,ako na to pozeram tak ten podpredseda to ma dost drsne:) a okrem toho si nie je vedomy ze nim je...
takze budeme volit nahradnika z nasich radov alebo opat nejakeho nevinneho nicnetusiaceho civilistu?

c

predseda povedal(a)...

No tiez sa neviem rozhodnut

0.

predseda povedal(a)...

Myslim si , ze uz samotny fakt, ze podpredseda sa na zasadaniach nikdy nezucastnil a dokonca o nich ani nevedel nadherne vypoveda o nasom poslani sirit iracionalitu a nelogickost do okolia..:) Preto navrhujem hlasovanie za nejaku konkretnu osobnost (noo..rata sa Svejk i Cimrman) ktora by tej pozicie bola hodna a nahradila by vo funkcii dosluhujuceho Lubka..A myslim si, ze hocikto z internistov by sa hned po zvoleni za podpredsedu postavil proti nasej hierarchii..

P

predseda povedal(a)...

Ja by som bral, keby to bola uz aj realnejsia osoba, ktora by sa obcas aj zapojila. Len by mala byt uz v inej lokalite ako Ba, Ke, Za, Praha (tie ceske cisla...), pretoze tu uz posobiska mame ;)
Bohuzial ma vhodny kandidat nenapada..

0.

Elen povedal(a)...

my mame na skole kopu studentov z ukrajiny, ruska, bieloruska a vsetkych moznych stanov.. mozem sa niekho opytat ak chcete.. ale neviem, ci by sme radsej nemali nechat veci volny priebeh, netreba to znasilnovat, mohli by sme sa na nepreverenom cloveku popalit...

e

predseda povedal(a)...

no tiez si myslim ze by sme nemali ist do rizika a zbalit niekoho uplne neznameho..mohli by sa nastrbit citliva (ne)rovnovaha Protisekty...

c